Vytisknout tuto stránku
středa, 23 srpen 2023 09:35

Ohlédnutí za výstavou Zahrada Josefa Verfla

O pouťovém víkendu se konala v prostorách naší školy prodejní výstava Zahrada Josefa Verfla. Díky příznivému počasí, pestré nabídce vystavovatelů, dobrému jídlu a pití a bohatému kulturnímu programu se opět podařilo vytvořit na Karlovce příjemnou rodinnou atmosféru, kterou jsme si všichni užili.

V sobotu své umění předvedla skupina historických šermířů Servus Bellum, malé návštěvníky potěšila pohádka v podání divadelního spolku Zvonek z Hořic a na Nový Zéland jsme se vydali v cestopisné přednášce s Martinou Hešlarovou. Hudební program odstartovala talentovaná mladá zpěvačka Michaela ES, následoval studentský orchestr Regioband a kapela Hrad s Novobydžovským chrámovým sborem. Sobotní podvečer patřil Bennymu a jeho rocku a popu. 

Nedělní dopolední program byl opět věnován dětem, pohádku pro ně zahrálo loutkové divadlo Kozlík. Odpoledne k poslechu zahrála studentská kapela Paper cuts následována Mikem Colem a folkovou skupinou Kantoři. 

Děkujeme všem návštěvníkům, vystavovatelům, účinkujícím, organizátorům z výboru SRPŠ, zaměstnancům školy, finanční podpoře města Nový Bydžov a zejména pak paní Andree Kmínkové a Renatě Říhové za přípravu této akce.

Těšíme se na viděnou v příštím roce.

Akce se konala za finanční podpory města Nový Bydžov.