rychly baner bakalari final green light

                                                  rychly baner jidelna final green light

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

                                                      rychly baner kontakty final green light

                                                      rychly baner rozvrhy final green light

Virtuální prohlídka

 

zskarlovkanb

pondělí, 13 květen 2024 19:31

Grandfinále soutěže Prezentiáda 2024 aneb naši žáci umí své myšlenky skvěle prezentovat na veřejnosti

ZŠ Karla IV. se letos opakovaně zapojila do soutěže Prezentiáda, která je zaměřena na řečnické dovednosti a prezentaci informací. Soutěž tradičně probíhá ve dvou kategoriích, a to pro žáky základních a pro studenty středních škol. Letos probíhalo její grandfinále v překrásném prostředí Filozofické fakulty Masarykovy univerzity v Brně. Náš tým ve složení Anna Trutnovská, Lolita Jirásková a Anna Nováčková zaznamenal obrovský úspěch.

Děvčata se umístila mezi šesti nejlepšími týmy z Česka a Slovenska. O jak významný úspěch se jedná, je patrné, když si uvědomíme, že se do soutěže v naší kategorii letos zapojilo přes 200 týmů, složených z nejlepších řečníků ze základních škol a víceletých gymnázií. Děvčatům gratulujeme za vzornou reprezentaci školy a zároveň věříme, že rétorické dovednosti, získané v průběhu soutěže, jim pomohou k úspěchu v budování kariéry v následujícím profesním životě.

Za přípravu týmu
 Mgr. Jan Valenta